Wojtekch Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam uczestników forum. Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość. 1Proszę o informację czy Audi A4 B6 rok 2001, 1.9 TDI wychodziło z lampami coś w stylu mlecznego. Uszkodziła mi się jedna i nie bardzo mogę taką dobrać. Lampy mają fabryczne numery i znaczek Audi, producent Hella. Moją dobrą lampę zamieszczam w załącznikach.
Tracer39 Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Przyglądałeś się dokładnie czy nie mają naklejonej jakiejś folii?
Wojtekch Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 Jest cos takiego teraz zauwazylem jak gruba warstwa mleczna ale tego nie da sie podwazyc. Auto rakie z niemiec przyszlo z tym
Wojtekch Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 Wydaje mi się że jest to zrobione fabrycznie
Wojtekch Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam ponownie. ponawiam pytanie przy jakich wersjach Audi A4 B6 wychodziły lampy tylne jak powyżej na zdjęciach?
Rekomendowane odpowiedzi