dawidpuskar Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Witam serdecznie! Chce podlaczyc emulator zmieniarki do mojego radyjka (symphony 2 din), lecz z tego co wiem, musze zakodowac zmieniarke. Pierwszy problem taki ze nie moge VCDSem sie polaczyc ze sterownikiem radia. A drugie, po podlaczeniu sie ze sterownikiem ale interfejsem Vaikena, jest blad w radiu 00857 "zmieniarka CD-R41) Czy ktos przerabial temat? Informacje z radia wyswietlaja mi sie na FIS Pozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2018 przez dawidpuskar
andrew01 Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Ja tam nic nie kodowałem, po podłączeniu emulatora zmieniarki pierwsze wciśnięcie CD przełącza na CD, a drugie na emulator.
dawidpuskar Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 4 minuty temu, andrew01 napisał: Ja tam nic nie kodowałem, po podłączeniu emulatora zmieniarki pierwsze wciśnięcie CD przełącza na CD, a drugie na emulator. Klikam CD i nie przelacza mnie wlasnie ?
pilKOZAK Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 widocznie ten emulator "nie gada" z Twoim radiem bądź jest uszkodzony. Najlepiej jakbyś miał możliwość sprawdzenia go w innym aucie/radiu.
Rekomendowane odpowiedzi