zbyszek.borczyk Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam panowie, może ktoś pomoże. Skasowałem adaptację przy grzebaniu w Vag Can Pro i teraz nie zapalają mi się w ogóle paski led z przodu. Auto z 2015. Wrzucę fotosy pierwszych bajtów z Vaga, jak ktoś może sprawdzić czy jest tam wszystko dobrze zaznaczone to będę wdzięczny.
Góral65 Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 Jak dobrze kojarzę to trzecie zdjęcie Bit 4 ma być zaznaczony (światła dzienne poprzez drl Leds aktywne)
zbyszek.borczyk Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Też coś tak kojarzyłem, zaznaczyłem i nic i wyskakuje komunikat że zadanie poza zakresem czy coś takiego także pewnie jeszcze coś musi być zaznaczone
zbyszek.borczyk Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Witam panowie, może ktoś pomoże. Skasowałem adaptację przy grzebaniu w Vag Can Pro i teraz nie zapalają mi się w ogóle paski led z przodu. Auto z 2015. Wrzucę fotosy pierwszych bajtów z Vaga, jak ktoś może sprawdzić czy jest tam wszystko dobrze zaznaczone to będę wdzięczny. Edytowane 30 Listopada 2018 przez zbyszek.borczyk
Góral65 Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 Jak nie znajdziesz to w sobotę będę w domu to sprawdzę moje kodowanie, mam też VCP
zbyszek.borczyk Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Spoko, dzięki wielkie
zbyszek.borczyk Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Próbując zaznaczyć w bajcie 2 bit 4: światła dzienne poprzez drl leds aktywne wyskakuje mi błąd kodowania 31, zadanie poza zakresem. Czy poszły mi moduły ledowe? Żadnych błędów w sterowniku nie ma a ledy jak nie świeciły tak nie świecą.
zbyszek.borczyk Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Potrzebne jest kodowanie do bixenonow skretnych do polifta jakby ktoś miał
Rekomendowane odpowiedzi