Ju86 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Problem ze spryskiwaczami reflektorów. Oba spryskiwacze wysowaja się ale nie spruskuja płynem reflektora. Wyciagnalem dysze przedmuchałem m ja ale nic nie pomogło Czy jeśli spryskiwacze się wysuwają a nie spryskuja to chyba nie wina pompki? Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Ju86 Uszkodzone spryskiwacze reflektorów
Ju86 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jeśli możesz to odpowiedź na pytanie a nie bez sensu kometujesz
k232 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jak mogę odpowiedzieć jak nie wiem o co chodzi w pytaniu? ? A może spryskiwacze są po prostu zatkane?
Ju86 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wyciagnelem dysze nie są zapchane czyscilem je przedmuchałem sprezonym powietrze . Gdy je włączam to slychac specyficzny dźwięk. Dysze się ładnie wysuwają ale nie leci płyn Wyciekow raczej nie widać Pompka musi dać ciśnienie skoro się wysuwają?
k232 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Może są dwie pompki, jedna która daje ciśnienie, żeby dysze się wysunęły a druga jest co daje ciśnienie do pryskania płynem, sprawdź.
Rekomendowane odpowiedzi