daniooo77 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam Czy jest mozliwosc wypolerowania lub cos zrobic z chromami przy dzwiach ,oknach w b6??? Strasznie zaszly
PanJakub Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Wystarczy zwykła pasta do czyszczenia chromu, ja korzystałem z produktu firmy K2 no i sporo cierpliwości. Przed: Po:
daniooo77 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Stosowalem ze 3 pasty i nic tak jakby nie do ruszenia .uzywalem takiej pasty z żólwiem i mozna polerowac i praktycznie bez efektu....
b0ciaM Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 ja w miare regularnie uzywam pasty https://mrcleaner.pl/elementy-metalowe-chromowane/mothers-mag-aluminum-polish-pasta-do-polerowania-aluminium-felg-141g?gclid=CjwKCAiAl7PgBRBWEiwAzFhmms6V7KZV6mVHACPfVGuCzooQK3LJ38b9SqR1DYc_dA9pLFHIO5PRbRoC9V8QAvD_BwE i jestem zadowolony. efekty na szmatce tez widac kiedy scierasz zaschniety preparat (doslownie czarna szmatka).
daniooo77 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ok zamowie i sprawdze,nie ma mniejszych opakowan??
Mordeliuss Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Polecam też pasty z Mothersa produktem od k2 to możesz sobie klucze polerowac jak Ci nie zalezy na efekcie
Rekomendowane odpowiedzi