krolass Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam mam problem ze schowkiem od strony pasazera. mianowicie nie zamyka sie, poprzedni wlasciciel wlozyl z boku srubke zeby schowek trzymal ale jest w ten sposob caly czas zamkniety bez mozliwosci otwierania. Chcial bym to jakos naprawic pytanie czy musze nowe zawiasy kupic czy klamke ? pozdrawiam
grzesieklukas Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 prawdopodobnie masz urwany zawias, zależy w którym miejscu jest urwany bo teoretycznie da się to pospawać
Goofy Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Jak coś służę zdjęciami rozpołowić klapę schowka, w niej jest mechanizm, u mnie się rozpadł z jednej strony Takie badziewie siedzi w środku, klapę można rozkleić za pomocą 2 wkrętaków, małym robiłem aż czeline dookoła i trochę się rozkleili, później wsuwalem mały i 9bok duży wkrętak i pękało więcej, tak dookoła przesuwając się o ok 1 cm, aż samo się rozkleiło. Edytowane 12 Stycznia 2019 przez lucjan0681e
carpediem1989 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Opublikowano 11 Stycznia 2020 w moim schowku nie dziala lampka.nie wiem czemu. zarowka ok.
dekiel 13 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Opublikowano 11 Stycznia 2020 7 godzin temu, carpediem1989 napisał: w moim schowku nie dziala lampka.nie wiem czemu. zarowka ok. Prawdopodobnie wina włącznika . Wyciągnij schowek i zobacz czy dochodzi do niego napięcie.
Rekomendowane odpowiedzi