snajper1998 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Panowie kilka pytań o MMI. Auto A7 FL 15 rok. 1. Jak sprawa wygląda z Audi connect? Czy przedłużenie jest płatne ? 2. Nie wiem czemu nie mogę podłączyć telefonu jako autotelefon i uzyskać połączenia z netem. Telefon jest widoczny tylko jako z głośnomówiący. Czy to jest kwestia softu? W s6 c7 12 rok , ten sam telefon bez problemu łączyłem. MMI ze slotem na kartę SIM w obu autach. Gdzieś czytałem, że trzeba to uruchomić w zielonym menu. Wrzucam screen jak to u mnie wygląda, może ktoś pokieruje o ile w ogóle o to chodzi. 3. Znalazłem ofertę w necie z uruchomieniem mirrora, wgraniem softu i mapy za 2 tyś. Czy gra warta świeczki? Czy na takiej wersji softu audi connect i informacje o korkach działają? Ewentualnie jaki koszt samej aktualizacji i map w aso? Dzięki za info
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jednostke jaka posiadasz w aucie to juz jest MIB Zarajestruj sie na MyAudi.pl i sprawdz czy masz wazne licencje Wszystko masz juz niestety płatne W Green Menu nic tam nie ma . Cena AUDISmartphone w ASO to 2 tys. PLN
snajper1998 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Grzesiu wiem, wiem, wątek założyłem przed rozmową z Tobą
Rekomendowane odpowiedzi