Jump to content
IGNORED

[B5 AFN] Nietypowa roleta w avancie

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam pytanko w moje niunu z 1996 r. roletka z jednej strony jest za krtoka czyzby poprzedni wlasciciel wszadzil z inngo modelu???

z jedenj strony w gniezdze gdzie jest mocowana roleta jest okolo 3 cm przerwy wkurza mnie troche bo jak sa jakies wyboje to podskakuje

Posted

Moja roleta pasuje idealnie nie ma żadnego luzu trochę skrzypiała na wybojach więc została zastąpiona przyciemnianymi szybami :decayed: obecnie się na nią kurzy w garażu i czeka na ponowne włożenie jak będę auto sprzedawał :cool1:

Posted

Witam

Mam pytanko w moje niunu z 1996 r. roletka z jednej strony jest za krtoka czyzby poprzedni wlasciciel wszadzil z inngo modelu???

z jedenj strony w gniezdze gdzie jest mocowana roleta jest okolo 3 cm przerwy wkurza mnie troche bo jak sa jakies wyboje to podskakuje

może spadła Ci sprężyna w środku i daje taki efekt...

najlepiej by było jakbyś wrzucił jakieś foty :decayed:

Posted

zarzuć fotę tej rolety...

Posted

faktycznie coś przykrótka...

jutro zobaczę jak jest u mnie, zarzucę ewentualnie foty oraz zmierzę moją roletę[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:45_________________________________________________

jeśli weźmiesz tę fotę

dc3b99da9d81d8a2.jpg

to długość rolety od plastiku do plastiku (tej krawędzi do której domalowałeś dwie linie, będące częścią rolety, a nie loży w którą się je wkłada) to 128cm.

Natomiast loża jest taka sama... foto dam Ci później...

Posted

moim zdaniem padła Ci sprężynka w rolce na którą nawija się roleta, jak to rozkręcisz to zauważysz

Posted

moim zdaniem padła Ci sprężynka w rolce na którą nawija się roleta, jak to rozkręcisz to zauważysz

Ale nie rozumiem co ma sprezyna do szerokosci rolety (dlugosci w wymiarze poprzecznym w stosunku do osi auta)?

Posted

Ewidentnie za krótka roleta podmień sobie z kimś na zlocie albo ze znajomym i zobaczysz jak leży ta oryginalna jak dla mnie to ewidentnie nie z tego auta

Posted

Ale nie rozumiem co ma sprezyna do szerokosci rolety (dlugosci w wymiarze poprzecznym w stosunku do osi auta)?

w sumie :mysli: fakt nie powinno to mieć wpływu na długość całej rolety (ja miałem inny problem i coś tam rzeźbiłem i może dlatego coś mi się wydawało...) zwracam honor :wink4: , ale w takim razie czemu ta roleta jest przykrótka, przecież wygląda na ORI :mysli:

Posted

jest ori tylko nieweim czemu za krotka jak kupowalem autko to nie zwrocilem uwagi na taki drobiazg:)) drogi drobiazg:)))

Posted

to fakt sporo sobie liczą za ten drobiazg, najtaniej widziałem za 200zł :disgust: