jangietka Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witajcie, Mam problem. Od jakiegoś czasu system przyciemniania w moim lusterku fotochromatycznym nawala. Wieczorem, gdy lusterko się przyciemnia, tylko połowa szkła jest ciemna, a lewa część jest jasna. Granica między połowami jest nieregularna. Powiecie, że muszę wymienić lusterko, ale kurcze w ASO chcą 600 złotych, a na Allegro takiego modelu jaki ja mam nie ma (kody na nim to 010516, 02x0516). To jest czarne lusterko bez przycisku, jedynie z czujnikami z przodu i z tyłu. Miał ktoś może taki problem? A może ktoś ma takie lusterko na zbyciu. Od frontu moje wygląda tak: http://www.allegro.pl/item550357179_lusterko_wewnetrzne_przyciemniajace_audi_a4_li.html , ale gość nie chce przesłać mi numerków, ani zdjęcia od tyłu. Pozdrawiam, JG
GRazny Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 no w "zrób to sam" raczej nie było :gwizdanie:... więc tylko wymiana pewnie - nawet jeśli to części zamiennych w ASO nie dostaniesz...lusterko owszem :>
Rekomendowane odpowiedzi