dymian1 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam tak jak w temacie Jakie oznaczenie miały wadliwe silniki 2.0 tdi w A4 ?? W szczególnosci rozchodzi mi sie o wadę fabryczną. Pozdr
turdzi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Wady ..... wady maj wszystkie jedne większe inne mniejsze.Wszystkie aja problem z napędem pompy.Pierwsze ( 2005 ) maly tez problemy z pękającymi głowicami , padającymi turbo , PD robiacymi niespodzianki itp.... a tak BTW to użyj opcji szukaj a znajdziesz na wszystko.( milej lektury , bo trochę tego badzie :winek4: )
dymian1 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Wady ..... wady maj wszystkie jedne większe inne mniejsze.Wszystkie aja problem z napędem pompy.Pierwsze ( 2005 ) maly tez problemy z pękającymi głowicami , padającymi turbo , PD robiacymi niespodzianki itp.... a tak BTW to użyj opcji szukaj a znajdziesz na wszystko.( milej lektury , bo trochę tego badzie :winek4: ) zapomniałem dopisac ze głównie rozchodziło mi sie o pękające głowice
Rekomendowane odpowiedzi