Robi77 Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Witam Może ktoś pomoże mam problem z wypaleniem dpf cds A mianowicie jak próbuje wypalić podczas jazdy wszystko idzie do momentu gdy zmienię kanał 1 akceptacja i potem tylko pisze ponowne wczytywanie sterownika (coś w tym stylu) na postoju ma się sprawa tak że standard procedura temperatury pedały no i już ma się uruchomić i wyskakuje przerwane z powodów bezpieczenstwa martwi mnie ilość popiołu w oleju ostatnie wypalanie było 55 tyś km temu
Robi77 Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 8 minut temu, Robi77 napisał: Witam Może ktoś pomoże mam problem z wypaleniem dpf cds A mianowicie jak próbuje wypalić podczas jazdy wszystko idzie do momentu gdy zmienię kanał 1 akceptacja i potem tylko pisze ponowne wczytywanie sterownika (coś w tym stylu) na postoju ma się sprawa tak że standard procedura temperatury pedały no i już ma się uruchomić i wyskakuje przerwane z powodów bezpieczenstwa martwi mnie ilość popiołu w oleju ostatnie wypalanie było 55 tyś km temu
kkt Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Witam. Popiolu w oleju nie ma, tak pokazal vcds. Jest za dużo sadzy. Komputer pokazuje błędy? Wszystkie zalecenia zostaly spełnione? Instrukcja regeneracji dpfa jest w watku o dpfie.
Robi77 Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 (edited) Wszystko spełnione błędów brak wszystko według instrukcji i te ostatnie wypalanie 55tys. temu? Edited January 21, 2019 by Robi77
Recommended Posts