Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mocowanie błotnika przy słupku A lewy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany i Panewki mam malutki problem. Wymieniam błotnik LP i drzwi LP (Quattro, szalone 131km z ALT i letnie opony tył =  :decayed:). Błotnik i drzwi już są w kolorze nurtuje mnie tylko jak powinien być zamontowany element o numerze: 8e0 853 921d. Za żadne skarby mi to nijak nie pasuje. Ma ktoś może jakieś foto jak to powinno być i jakimi śrubami? W ETCE nie mogę nigdzie też tego elemtu znaleźć. Stary element uległ destrukcji i kupiłem nowy z B7. Numery się pokrywały na Allegro z B6. Ja jakiś ślepy czy głupi :) Bo już sam nie wiem. Albo sprzedawca dał mi prawą stronę, ale chyba nie, bo po lewej mam spinki do mocowania nadkole, które się pokrywają z nadkolem, ale otwory na śruby już nie... Dwie śruby na T30 w kolorze nadwozia mocują błotnik przelotowo przez ten plastik do tego progu/słupka A, ale sam plastik jak powinien być zamocowany? Naprawdę zgłupiałem. Poratuje ktoś jakimś zdjęciem?

To samo się tyczy tego elementu: 8E0821111A (wygłuszenie/zakończenie błotnika między błotnikiem a drzwiami)

To z kolei jak jest zamocowane?

Opublikowano

://nemigaparts.com/pl/cat_spares/etka/audi/a4c/472/853100/

Edytowane przez greg2505

Opublikowano
  • Autor

Czyli ten element idzie na przykręcony już błotnik tak i powinny być 3x spinka rozporowa w progu i przykręca się to 3x śruba dobrze patrzę?

Opublikowano

przykręcasz to do nadwozia na błotnik 3 śrubami,w progu powinny być plastiki w które wkręcasz śruby