szymas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 witam , dostałem podswietlane słoneczniki i chciałbym je podłączyc i moje pytanko to ktory kabel jest + bo niechciałbym zepsuc kable są czerwony i brązowy, wielkie dzieki za pomoc
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 + czerwony ale nie gwarantuję, że prąd nie popieści
Tom A4 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ja u siebie podswietlane sloneczniki podlaczylem pod lampke oswietlenia wnetrza a kabel plusowy to czerwony
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry, że zapytam ale co to za słoneczniki ??[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:46_________________________________________________Hmm to widzę, że gwara techniczna mnie zabiła
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a co rozkładasz w samochodzie ja słońce ci w gały świeci ( prócz okularów)
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Mam wyczesane okulary a słonecznika używam na kwity za paliwo
Rekomendowane odpowiedzi