konri Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam. Mam audi A4 z 96 roku z klimatronikiem - 2 wyswietlacze. Czy ktos z kolegow wie i czy moze mi pomoc w sprawie pinologii sterownika klimatyzacji?? Chodzi mi o to ze mam sterownik klimatronika (ten z wyswietlaczami) na stole a auto jest 100km dalej. Naprawialem sterownik bo nie swiecil wyswietlacz i teraz chce sprawdzic czy wszystko dziala. W zwiazku z tym poszzukuje rozpiski pinow na wtyczki (sa 4 wtyczki). Dziekuje i pozdraiwam.
zibizab Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Wrzucilem kiedyś schemat= zobacz http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_do_pobrania_schemat_elektra4_97r-t57365.0.html
konri Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 kolego czy mozesz mi na skrzynke to puscic bo link nie aktualny jest - plik skasowany. [email protected][br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:39_________________________________________________Niestety nic nie zdzialalem. U mnie klimatronik ma 4 wtyczki oznaczone A B C D. Sa ulozone w nastepujacej kolejnosci: D - 16 pinow A - 12 pinow B - 20 pinow C - 16 pinow. Wg.schematu jest tak: 12 pinow 20 pinow 16 pinow 16 pinow Za choinke nie wiem jak to polaczyc.
Rekomendowane odpowiedzi