lookas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam, chciałbym zaprezentować moją A4. Została sprowadzona 02.2004, a więc już trochą czasu minęło, ale cały czas dobrze się sprawuje i jestem z niej bardzo zadowolony Z wyposażenia: -el lusterka (el szyb niestety nie ma ) -1x AIRBAG -abs, wspomganie -alarm, centralny zamek z pilota -immo -klimatronic Mody: -przednie lampy zespolone po II lifcie -białe kierunki boczne -audio (radyjko Panasonic CQ-1313NE mp3 + głośniki 16cm w tylnej półce) -chromowane obwódki na zegary W planach: -xenon HID 5000k lub 6000k -felgi 16" -tylne lampy po II lifcie -satynowe nakładki/obudowy na lusterka Galeria: (po kliknięciu na miniaturkę można powiększyć zdjęcie) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Z nowymi lampkami
rafalekx Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 wreszcie się pochwaliłeś Fajny traktor z nowymi lampkami Na żywo jeszcze ładniejszy :>
łysy1406837913 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 no z tymi lampapi owiele lepiej sie prezentuje i ramki wokół zegarów tez sa fajne chyba tez sobie takie załoze
lookas Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 ramki na zegary polecam, fajnie się prezntują na żywo
lookas Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 stare zegary przestały działać, tzn obrotomierz z prędkościomierzem, opisywałem kiedyś ten problem na forum i zmieniłem na drugie, a że trafiła się okazja to wziąłem z anglika
Rekomendowane odpowiedzi