kiblos Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 moje pytanko jak w temacie, moje felgi są bardzo zniszczone, przez sól, lakier schodzi, odrywa się płatami, i strasznie brzydko to wygląda w ładnym samochodzie chciałbym je zregenerować, więc może ktoś wie gdzie w Olsztynie dobrze mi wypiaskują i pomalują proszkiem, a może ktoś coś doradzi, bo to co wiem to tylko wyczytane z sieci.
adrianus Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 juz Ci pisze, bo wlasnie dzis z qmplem przy piwku o piaskowaniu rozmawialem, mianowicie w Olsztynie kolega piaskowal felgi w DTcarTunning i absolutnie NIE jest zadowolony, chcial aby zrobili mu cale felgi, a wypiaskowali tylko zewnetrzne strony;/ , takze on mi DTcar odradzil. Na ul.Lubelskiej, niedaleko PKS jest zaklad, ktory piaskuje i maluje felgi, podobno niezli, jak sie troche w tej okolicy pokrecisz to zauwazysz spory banner "piaskowane, malowanie", no i jeszcze na ul.Lubelskiej w strone Gutkowa, nieopodal salonu Subaru jest warsztat, ktory naprawia, piaskuje i maluje felgi, ale jak ja sie kiedys ich pytalem ile by wzieli za wypiaskowanie i polakierowanie mi 15'' , 5ramiennych, prostych felg z Renowki, a gosc krzyknal ok1100pln/komplet, to im podziekowalem, hehe, posiedzialem kilka wieczorow w piwnicy, pare piwek, troche papieru sciernego drobego, lakiery i sam sobie tamte kola zrobilem:]
zegarmistrz Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 W stawigudzie jest zakład który piaskuje i maluje proszkowo. Jak wjedziesz od strony olsztyna jedziesz w lewo na pluski i od razu w lewo w osiedle.. Tam jest wulkanizator i to właśnie tam piaskują i malują proszkowo.. zakład nie wyglada najlepiej ale kilka rzeczy mój znajomy tam robił (m.in. rame do motoru i cylindru do silnika) i zrobili naprawdę dobrze... niestety cen nie znam.
kiblos Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 dzięki bardzo panowie jak będę miał czas to podjadę i zobaczę bo muszę coś z falami zrobić
Recommended Posts