myklas81 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 bawiac sie testerem diagnostycznym przestawiłem sobie moment zapalania kontrolki paliwa, zapala mi aie jak ma 1/4 zbiornika a przed zabawa było ok. Na jakim kanale i jaka wartosc ustawic. Cos mi sie swieci ze to chyba na kanale 1 a wartos to chyba było ok 120 ale pewien nie jestem. Prosze o pomoc.
spanky Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 wejdz w zegary -> kanal 30 ... fabrycznie jest wartosc 128 [jak dobrze pamietam]
sweeteck Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 zgadza sie kolego wartosc domyslna 128 ( mozna wybierac miedzy 120 a 136)
myklas81 Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 w moim testerze wchodze w opcje deska wskaznikow nastepnie kontrolka rezerwy paliwa wyskakuje mi kanał 30 ale bez zadnej wartosci sa trzy kreski --- probuje wpisac wartosc 128 ale po zatwierdzeniu procedura jest przerwana przez ECU. a tak wogole jak wskaznik w jakim połozeniu jest to powinna sie zapalic kontrolka?
janjazda Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 u mnie rezerwa zapala się jak do pierwszej czerwonej kreski dochodzi
myklas81 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 prosze o szybka pomoc!! jaka wartosc powinna byc ustawiona w desce rozdzielczej na kanale 1. Chodzi mi o ustawienie fabryczne.
Gość Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Odgrzewam kotleta, może mi ktoś powiedzieć jakim kabelkiem ustawię rezerwę paliwa, zrobię test zegarów? Mam autko z 96r. czy zrobię to vagiem kkl czy muszę mieć k+can?
Rekomendowane odpowiedzi