matimonn Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Witam. Dziś dotarła do mnie na próbę zamówiona przesyłka z modułem otwarcia/zamknięcia pojazdu przy pomocy smartfona. Moduł sprawuje się 9/10, trochę tylko drażni zasięg Bluetooth, za duży na najmniejszym wyborze. Montaż dziecinnie prosty, autko zamyka i otwiera sie samo w zależności od odległości telefonu. Polecam https://www.aliexpress.com/item/Keyless-Entry-Central-Locking-Push-Button-Ignition-Door-Lock-Universal-Car-Alarm-SmartPhonePKE-Control-Car-Alarm/32914863427.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6fcc4c4doGbNca W razie czego, mogę dostarczyć pełną instrukcje montażu w/w urządzenia.
Makale Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Pod VCDS zero problemów i błędów? Nic nie świruje potym w aucie?
matimonn Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Odległości mogły by być trochę mniejsze. Powiedzmy - zamiast 3m - 5m!!(na najmniejszej ustawionej odległości) - zapewne zależne tez od modelu telefonu. Jeśli chodzi o błędy, to nie ma możliwości wystąpienia jakichkolwiek, dlatego, że moduł wpina się w obwód zamka analogowo, więc bez zbytniej ingerencji w elektronikę.
Recommended Posts