RedWolf Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 od czasu do czasu migaja mi 2 kontrolki jedna od swiec zarowych druga od swiatel jak wlacz silnik to migaja a innym razem nie... mam teZ problem taki dziwny mianowice raz turbina pracuje tak jak powinna jest moc jest przyspieszenie a innym razem tubina chodzi ale tak jagby 50% mocy mialem tez przypadki ze byl okres ze samochod sam odlanczal mi turbine np 3000 obr/min {wyprzedzanie} co to moze byc macie jakies pomysly ?? z gory dziekuje za odp
Cuber Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jesli byś chciał to odpowiedzi bys znalazł na forum :gwizdanie: , czasem wystarczy troszke chęci :gwizdanie:
RedWolf Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Szukalelem ale nie znalazlem takiego przypadku jak moj
Cuber Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Szukalelem ale nie znalazlem takiego przypadku jak moj przeciez nie bedziesz miał dosłowanie tak opisane :gwizdanie: szukamy np. http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_na_wyzszych_biegach_traci_moc-t53161.0.html
Recommended Posts