WiUS Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Witam.Mam zamiar zmienić grill w moim a4 b7 na wersje z plastrem miodu.Znalalazlem akukcje na Allegro ale z opisu wynika,ze do zderzaków sline nie pasuje.Wie ktoś może gdzie kupię taki pasujący do mojego zderzaka ? https://allegro.pl/oferta/grill-audi-a4-b7-rs-type-11-04-03-08-polysk-czar-7610409948
MarcinL Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Masz tylko znaczek sline, ale to jest zwykły zderzak ? Ten grill z aukcji będzie pasować.
WiUS Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 7 minut temu, MarcinL napisał: Masz tylko znaczek sline, ale to jest zwykły zderzak ? Ten grill z aukcji będzie pasować. Ooo nawet nie wiedziałem ? to super,dzięki ?
greenhunter911 Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 A gdy ma się zderzak s-line? Też jestem na etapie przeróbki mojej a4 b7 w pakiecie S-Line. Chciałbym dokupić do niej grill plaster miodu. Możecie pomóc, nigdzie tego nie ma
afroo. Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Jak to nigdzie. W ASO masz. Albo w u nas w dziale ogłoszeń.
Recommended Posts