wyder Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witam, jaki taki program się nazywa, gdzie go dostać, Posiadam hamownie 4x4 oraz sonde w rurę. Proszę o nazwę programu. Dzięki
grzes1150 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 wyder chce poprostu zostać tunerem Jeśli chce się uczyć na swoim aucie to czemu nie?
wyder Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Mam kolegę, który profesionalnie stroi Hondy, nie bedę reklamować jego stronki ale ma kilka projektów za sobą, więc?
wyder Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Mam a jakiś inny w którym można zrobić backup mapy? ten wyżej jest strasznie ubogi
wyder Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Kupie nie ma problemu, proszę podać nazwę lub stronkę Mam 2 silniki AKE ;] i jeden to będzie królik doświadczalny
spanky Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 prosze ... http://www.evc.de/en/product/ols/software/default.asp p.s sama mapa paliwa [nie jest jedna ] to troszke malo ...
wyder Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 hehe oki napisze jak moje doświadczenia Zna może ktoś jeszcze jakieś przydatne programy?
Recommended Posts