Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] 7 cyfrowy kod PIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 1.9 tdi 1z vag-com, mam mały problem jak chce sie połączyć na zapalonym silniku engine 01 potem 11 login to mi wyskakuje komunikat o jakims kodzie moze ktos wie o co chodzi.Kieys mi to dzialał.370cf56dd7469eb3m.jpg

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć po co chcesz się logować ?

Opublikowano
  • Autor

wymienialem wtryski i mam spisane wartosci starych i chce zobaczyc jak to wyglada po zmianie na nowych ,nic nie chce tam zmieniac bo i tak jestem umowiony na korekte programu.[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 12:01_________________________________________________

wymienialem wtryski i mam spisane wartosci starych i chce zobaczyc jak to wyglada po zmianie na nowych ,nic nie chce tam zmieniac bo i tak jestem umowiony na korekte programu.

nie rozumiem tylko skoro program mnie tam zawsze wpuszczal a teraz ten kod
Opublikowano

wymienialem wtryski i mam spisane wartosci starych i chce zobaczyc jak to wyglada po zmianie na nowych ,nic nie chce tam zmieniac bo i tak jestem umowiony na korekte programu.

Do obejrzenia bloków nie jest potrzebny login.

Opublikowano
  • Autor

no nie wiem nie znam sie za bardzo na tym,wybieralem grupe 013 i to mam spisane a teraz nie moge tam wejść :wallbash:

Opublikowano

no nie wiem nie znam sie za bardzo na tym,wybieralem grupe 013 i to mam spisane a teraz nie moge tam wejść :wallbash:

Wchodzisz do BLOKI POMIAROWE (w wersji PL tak to się nazywa) i wybierasz 013 - nie widzę w tym jakiejś większej filozofii :wink4:

Opublikowano
  • Autor

podladuje baterie w kompie i spróbuje,ale powiedz czemu wczesniej moglem tam wejsc a teran nie moge?

Opublikowano

12233 - ale zmiany robisz tam na wlasna odpowiezialnosc ...

Opublikowano

Taki jest login, ale to do zmian, a do odczytu 013 nie potrzebny on jest :wink4:

Opublikowano

Taki jest login, ale to do zmian, a do odczytu 013 nie potrzebny on jest :wink4:

napisalem na przyszlosc ... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzieki,na pewno nie bede tam nic zmienial bo nie za bardzo wiedzial bym co a i niebede sie zaglebiał w to bo musiał bym na codzien takie rzeczy robic