matyasik Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Mam auto od miesiąca i już poważny problem, rozpadła się guma w podporze wału. Ze słów mechanika wynika, że podporę można dostać tylko w ASO, czy są jakieś inne mnie :redface: j kosztowne rozwiązania? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
posy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 ja mam ten sam problem:( Ponoć jest ona wymienna tylko z całym wałem czy to prawda. Co wy o tym sądzicie prosze o pomoc ;(
Pikuś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 posy, tak jak mowisz do b5 wystepuje tylko z walem w ASO. Ale ja gdzies cos slyszalem, ze od Transita pasuje ale na ile to jest prawda to neimam pojecia. Jakie masz obiawy??
posy Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 głuche stukniecia przy zmienie biegu i przy ruszaniu i nie wiem czy to tez od tego ale też przy jeździe ok i ponad 2000obrt takie drżenie... a jeszcze pytanko czy ta podpore można zdemontować i założyć drugą z innego wału??
Pikuś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 przygladalem sie tej podporze i jest to kawalek miekkiej gumy. U mnie tez jest sparcialy w dolnej czesci i jak ciagne za wal to az dobija do obudowy. Ale czy to jest tego przyczyna to nie wiem. Po nowym roku zaczynam poszukiwania tego elementu. Mam nadzieje, ze cos sie znajdzie.
posy Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 jak coś znajdziesz to podziel sie info gdzie i czy darady takie cus dostać
Rekomendowane odpowiedzi