Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Poszukiwane foto FK chrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moskal takie lampki kupowałeś http://www.allegro.pl/item567817164_lampy_depo_fk_audi_a4_95_angel_eyes_ringi_black.html ??? Rezałeś błonik zapewne :P ?

Dibo ma race , ja mam zespolone i trzeba rezać błotnik, w tych co podałeś w linku wkladasz bez problemu :good:.

Takich jak ja mam w tej chwili nie ma na allegro. ja sam kupowałem ze sklepu www.venom24.pl :good:

Opublikowano

tak się zastanawiam nad tą zmianą lamp , bo jeżeli zmienię to tylko dla wyglądu a nie jakości światła bo moje stare lustrzanki z żarówkami osram night breaker i postojówkami philips blue vision świecą naprawdę super i dają niebieską poświatę co w srebrnym aucie wygląda fajnie tylko te kierunkowskazy trohę szpecą całość :thumbdown:

Moge śmiało powiedziec, ze jakość światła na soczewce jest lepsza niz na lustrzankach. Ostatnio wymienialem na depo i jest duuużo lepiej, nawet na tych samych żarówkach

Opublikowano

Moge śmiało powiedziec, ze jakość światła na soczewce jest lepsza niz na lustrzankach

normalne , przeciez nikt nie wymyśliłby soczewki gdyby była gorsza od lustrzanki :good:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a czy te konkretne lampy dzielone są przystosowane do Hid'ów ??:) pytam tak z ciekawości bo narazie mam seryjne ale chciałbym załozyć takie lampy a może kiedyś w przyszłości Hidy :)

Opublikowano

Jak sa przystosowane do H7 to i do HIDow :rolleyes:

Opublikowano

a czy te konkretne lampy dzielone są przystosowane do Hid'ów ??:) pytam tak z ciekawości bo narazie mam seryjne ale chciałbym załozyć takie lampy a może kiedyś w przyszłości Hidy :)

przede wszystkim soczewka musi być D2S , przystosowana pod xenon . Hidy mogą być różne do H1 , H4 , H7 .....