Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie otwierający się szyber dach oraz szyby.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, już około 2 tygodnie motam się z naprawą szyb oraz szyberdachu. Sprawa wygląda tak, ze nagle przestały działać. Pojechałem do znajomego podpiąłem komputer nie pokazało błędów po chwili podszedł nacisnął przełącznik szyby działają. Jadę do pracy na drugi dzień i szyby nie działają znowu. Wychodzę z pracy i działają i tak cały czas. Sprawdzone bezpieczniki. Przedwody w drzwiach widać, że poprzedni właściciel łatał. Wszystko wygląda ok. Ładowanie dobre, aku też. Co to może być? Rozbierać pierw drzwi i lutować tamte przewody od nowa czy wyjmować moduł komfortu? Dodam jeszcze, że działało mi domykanie szyb z pilota ;)

Opublikowano

od szyb są bezpieczniki termiczne podczepione pod MCE, jeden na szyby przednie, drugi na tylne. Może w bezpieczniku jest problem, ewentualnie któryś element instalacji zasilania szyb robi zwarcie i bezpiecznik rozłącza obwód.

Opublikowano
  • Autor

Może tak byc. Kiedyś przed zauważeniem tej awarii chciałem otworzyć szybe ale przymarzla i mogło się coś stać. Gdzie mogę szukac tego MCE?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdejmij oslone nad kolanami i bedziesz mial mce. Kup najpierw bezoieczniki. Sa na allegro po kilka pln. Szczegoly znajdziesz w watku o montazu tylnych szyb elektrycznych.