Paweł87 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam Panowie mam taki problem gdy rozpedze się do 140 km/godz i powyżej pojawia się drgania na karoserii czuć takie bicie czy wibracje nie wiem jak to dokładnie nazwać Może wiecie co może być przyczyną koła wyważone zmieniłem zimowki na letnie i jest to samo a te drgania wydaje mi się jak by dochodziły z tylnej osi. Nie jest to quattro Dajcie znać co to może być za problem
jacek70 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 A jak było na innych kołach ? Jeśli dobrze to nie ma bola - koła źle wyważone .
Paweł87 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Wcześniej na tych oponach było ok problem pojawił się jak założyłem zimowki ale teraz przelozylem na letnie i jest to samo co na zimowkach
Paweł87 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 I jak byłem na przeglądzie to nigdzie żadnych luzow nie ma a mechanik mi sprawdzał łożyska i tez powiedział że jest wszystko ok a nigdzie na żadne krawężniki nie najechalem więc nie wiem co to już może być
Rekomendowane odpowiedzi