zaba84 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Witam. Tak przegladalem sobie allegro i znalazle kilka pierolek i tak sie zastanawiam co one daj i czy faktycznie cos daja, chodzi mi o : Stozkowe filtry powietrza. Pseldo turbiny co montuje sie za filtrem powietrza. Pseldo chipy z potencjometrem. Swiece sportowe. Itp. Moglby mi ktos wytlumaczyc o co w tym wszytskim biega, czy tetowal ktos juz takie bajery. ???
grzes1150 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Stozkowe filtry powietrza - poza efektem dźwiękowym zasysanego powietrza NIC (sprawdzone na hamowniach) Pseldo turbiny co montuje sie za filtrem powietrza - NIC Pseldo chipy z potencjometrem - jest tam tylko potencjonetr zwiększający opór ogłupiając sterownik w skutek czego dawka paliwa jest cały czas wyższa niż powinna a to nic dobrego Swiece sportowe - jeśli świeca nie jest dopasowana do twojego silnika to NIC dobrego z tego nie będzie (szkoda kasy) [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 11:52_________________________________________________Jeśli szukasz mocy to tymi sposobami jej nie znajdziesz
Dev Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Witam. Tak przegladalem sobie allegro i znalazle kilka pierolek i tak sie zastanawiam co one daj i czy faktycznie cos daja, chodzi mi o : Stozkowe filtry powietrza. Pseldo turbiny co montuje sie za filtrem powietrza. Pseldo chipy z potencjometrem. Swiece sportowe. Itp. Moglby mi ktos wytlumaczyc o co w tym wszytskim biega, czy tetowal ktos juz takie bajery. ??? kup auto z turbina tam masz pole do działania
zaba84 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 i wlasnie chodzi o to ze niechce innego auta.... jestem jak najbardziej zadowolony z tego a nigdy niewiadomo na co sie trafi... czyli ogolnie te wszytskie pierdolki to kupa...
SYKET Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Ja po zamontowaniu stożka zgubiłem 10 koni (sprawdzone na hamowni)
poziek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Te wszystkie gadżety nic nie dają...i zamknę ten temat, żebyśmy sobie głupstwami nie zawracali głowy
Rekomendowane odpowiedzi