zaba84 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam. Tak przegladalem sobie allegro i znalazle kilka pierolek i tak sie zastanawiam co one daj i czy faktycznie cos daja, chodzi mi o : Stozkowe filtry powietrza. Pseldo turbiny co montuje sie za filtrem powietrza. Pseldo chipy z potencjometrem. Swiece sportowe. Itp. Moglby mi ktos wytlumaczyc o co w tym wszytskim biega, czy tetowal ktos juz takie bajery. ???
grzes1150 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Stozkowe filtry powietrza - poza efektem dźwiękowym zasysanego powietrza NIC (sprawdzone na hamowniach) Pseldo turbiny co montuje sie za filtrem powietrza - NIC Pseldo chipy z potencjometrem - jest tam tylko potencjonetr zwiększający opór ogłupiając sterownik w skutek czego dawka paliwa jest cały czas wyższa niż powinna a to nic dobrego Swiece sportowe - jeśli świeca nie jest dopasowana do twojego silnika to NIC dobrego z tego nie będzie (szkoda kasy) [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 11:52_________________________________________________Jeśli szukasz mocy to tymi sposobami jej nie znajdziesz
Dev Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam. Tak przegladalem sobie allegro i znalazle kilka pierolek i tak sie zastanawiam co one daj i czy faktycznie cos daja, chodzi mi o : Stozkowe filtry powietrza. Pseldo turbiny co montuje sie za filtrem powietrza. Pseldo chipy z potencjometrem. Swiece sportowe. Itp. Moglby mi ktos wytlumaczyc o co w tym wszytskim biega, czy tetowal ktos juz takie bajery. ??? kup auto z turbina tam masz pole do działania
zaba84 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 i wlasnie chodzi o to ze niechce innego auta.... jestem jak najbardziej zadowolony z tego a nigdy niewiadomo na co sie trafi... czyli ogolnie te wszytskie pierdolki to kupa...
SYKET Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja po zamontowaniu stożka zgubiłem 10 koni (sprawdzone na hamowni)
poziek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Te wszystkie gadżety nic nie dają...i zamknę ten temat, żebyśmy sobie głupstwami nie zawracali głowy
Recommended Posts