Leszczonka Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam chodzi mi głównie o podkładki pod sprezyny tył czy jest jakas różnica grubości miedzy nimi,zmieniłem cały zawias z tylu na amortyzatory koni srt i sprężyny pro kit i tył mógłby usiąść jeszcze spokojnie z 1cm ,jest jakaś różnica tych podkładek? bo dałem ze zwykłego zawieszenia 1Ba a myśle czy czasem 1Bv nie bedzie miał ich chudszych i by moze to siadło o ten 1 cm tak jak bym chciał, chyba ze ktoś z jakiego innego modelu vw stosował?wersja quattro jak by to miało znaczenie jakies wagowe np, pozdrawiam i wrzucam zdjęcie o które podkładki chodzi Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez Leszczonka
Leszczonka Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Temat do zamknięcie wszystkie gumy sa takiej samej grubości,dodatkowe oznaczenia po etce pokazują dystanse zeby podwyższyć zawieszenie o 10mm lub 14mm,dostaje sie taki dystans jak na zdjęciu( zielony na zdjęciu 1cm grubości) Edytowane 28 Maja 2019 przez Leszczonka
kris_91 Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Robiłeś coś z tym? Ja myślałem żeby je stoczyć od gory trochę bo też mi przód niżej siadł jakieś 1.5cm.
Rekomendowane odpowiedzi