grabson765 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Silnik AHU w a4 narazie tylko statyczne i BS bo potrzebuje 2 osoby i dlugiej prostej co mozecie o nich powiedziec??
mcm Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Wyglądają OK zalezy ktore 000 to BS ... myślę że pierwsze, drugie to chyba MB
przemik Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 A ja mysle ze drugie... to BS... wynika wiec ze zaplon jest do lekkiej poprawy
grabson765 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 sorki zapomnialem napisac tak 2 to BS tez wlasnie myslaem ze troche ten zaplon do regulacji ale jak mi w mrozy palil bez problemu to nie wiem czy jest sens poprawiac?? a jak uklad wytryskowy egr ?? ogolnie cala reszta jest ok?? rozrzad jest ok??
mcm Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jeżeli nr 2 to BS to kąt wtrysku do podciągnięcia powyżej 50, reszta wygląda OK, jak zrobisz dynamiczne można będzie więcej powiedzieć [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:46_________________________________________________PS nie miałeś problemu z odpalaniem na dużych mrozach ??
grabson765 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 PS nie miałeś problemu z odpalaniem na dużych mrozach ?? zadnych palil normalnie hehe sam siedziwilem bo mojego paska to ciezej bylo zapalic tylko ze tam kat mialem w granicach 15 heh
grabson765 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 ale kąt możesz podciągnąć dla zdrowotności ogolnie ten samochod chce sprzedac i diagnostyke robie po to zeby miec czyste sumienie przy sprzedazy ze wszytsko z autem ok:)
mcm Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ale kąt możesz podciągnąć dla zdrowotności ogolnie ten samochod chce sprzedac i diagnostyke robie po to zeby miec czyste sumienie przy sprzedazy ze wszytsko z autem ok:) spoko tak trzymać ,
spanky Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 A ja mysle ze drugie... to BS... wynika wiec ze zaplon jest do lekkiej poprawy he he he .... to widac ze jest do poprawy ...
grabson765 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 to jak wszytsko jest ok?? uklad wtryskowy, egr, korekcje, dawki paliwa...?? tylko ten jeden kat jest do poprwy ?? reszta ok?? razrzad??
mcm Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 to jak wszytsko jest ok?? uklad wtryskowy, egr, korekcje, dawki paliwa...?? tylko ten jeden kat jest do poprwy ?? reszta ok?? razrzad?? OK
Rekomendowane odpowiedzi