Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Awaria el. szyb , szyberdachu i klapy bagażnika A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakładam nowy temat bo mam problem z elektryką w moim Audi A4 B7 . Konkretnie przestały mi nagle działać elektryczne szyby przód i tył, szyberdach oraz klapa bagażnika nie otwiera się z kluczyka oraz ręcznie.  Sprawdziłem silniczek zamka i jest sprawy jak i mechanizm . Proszę o pomoc jeśli ktoś miał podobny problem.  Z góry dzięki. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam kolego czy udało ci się naprawić te elektrykę ? Mam taki sam samochód jestem z Zabrza i identyczne objawy, możesz coś podpowiedzieć ?

Ewentualnie z jakiego serwisu korzystasz ?

Edytowane przez Denusos

Opublikowano

a jakie błędy wywala VCDS?? Problem z szybami może być spowodowane przerwanymi kablami w przelotkach między drzwiami a budą - jak u siebie zakładałem elektryke szyb z tyłu i podłączyłem tylko jedne drzwi tylne to też nie działały żadne szyby (ani przód ani tył) dopiero jak wszystko złożyłem (kompletny tył L+P) zaczęło działać, więc u ciebie może być podobnie - jak któryś z kabli w drzwiach jest przerwany to nie działają żadne szyby (ani przód ani tył)

Opublikowano

Hej też tak myślę, ale nie działa też daszek i klapa i myślę że połączenie z MK lub sam MK. Kompa jeszcze nie podłączałem ale sprawdzę może mały prąd.

Tak czy siak będę ściągał lewy przód celem odnowy klawiszy pamięci siedzeń, i muszę złapać jakoś dekiel od BOSSE bo coś tam się porobiło ;)

Autko stało w garażu a teraz się wypiekło pod chmurką to może mieć wpływ na styki MK muszę to najpierw od kopać.

A jeśli ktoś ma jakiś sensowny serwis do 3.2 v6 w okolicy Zabrza to przegląd bym zrobił. silnik zawias skrzynia mosty to mnie interesuje.

Edytowane przez Denusos

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak udało mi się to naprawić okazkał się to być bezpiecznik spalony po wymianie wszystko zaczęło działać