Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Zalane wnętrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiesz tam gdzie mogłem ale jakbym cała łapkę wsadził głeboko to byłbym spokojniejszy ale nie mogę, a auta rozpruwał nie będe, poprostu profilakrycznie jeszcze przez kilka dni posuszę farerkami :wink:

[ Dodano: 22-03-2007, 11:43 ]

kórna właśnie wróciłem z garażu, zdjołem tylnią kanapę wsadziłem głęboko łapę i .... mokro, nie ma tam litrów wody ale łapka wilgotna, nic trzeba demontować i wykładzinę odchylić, pomóżcie mi i powiedzcie, pokażcie co i jak trzeba demontować żeby tą wykładzinę odchylić na stronę kierowcy, zwłaszcza jak zdemontować fotel, listwy przy progach bo ja tam żadnych śrub nie widzę :rolleyes:

Opublikowano

Osłona z przdu 2 śrubki

1.jpg

Śrubka pod kanapą

2.jpg

Zabezpieczenie fotela z przodu

podfot.jpg

Prowadnice fotela

prow1.jpg

prow2.jpg

Listwa jest na zatrzaskach, trzeba to zdecydowanie pociągnąc

zatrz1.jpg

Cała listwa zdemontowana

ca_alistwa.jpg

Można się bawić w podnoszenie wykładziny i suszenie, w moim przypadku trwał to 3 dni.

Jeżeli masz dostęp to możesz skożystać z propozycji Icemana

Opublikowano
  • Autor

dzięki będę walczył z tą rozbiórką, do Icemana mam daaaaleko, boję sie trochę tej listwy z tych zatrzasków zciagać żeby nie połamać

teraz pytanie czy można z tym poczekać do wekendu bo ma być ładna pogoda czy lepiej nie

dzieki spedyt za sesję bardzo mi się przyda !

swoją drogą te trzy dni u ciebie to trochę duzo chyba tam niezłe bagienko miałeś :wink:

Opublikowano
swoją drogą te trzy dni u ciebie to trochę duzo chyba tam niezłe bagienko miałeś

Nie było tak dużo a lało się przez linkę otwierania maski, wystarczył jeden deszczyk

Opublikowano
  • Autor

no i akcja suszenia trwa, demontaż wszystkiego zajął mi 15 minut - fotel i listwa progowa, dzięki fotkom spedyta poszło gładko :wink:

przy okazji demontażu znalazłem 2 monety 20 centowe :lol: na szczeście

gąbkę mam nasiakniętą wodą przy krawędzi i bliżej środka wykładziny, oto małe fotostory z akcji

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Opublikowano

widze że susza będzie w lali :rotfl:

Opublikowano
  • Autor

jak cholera :rotfl:

ale jestem ciekaw jak te osuszacze powietrza wyciagneły by wodę z tej pianki i spod niej nie uchylajac wykładziny :confused:

Opublikowano

bez problemu jak bys wsiadał to wykładzina by skrzypiała takie by były suche :rotfl:

Opublikowano
  • Autor

no to jestem pełen podziwu dla tego urządzenia :wink: , szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie bo bym napewno skorzystał :cool:

[ Dodano: 24-03-2007, 09:27 ]

no i po akcji, wszystko wysuszyłem i zmontowałem, nie ma śladu po tym zdarzeniu :wink: ( ach te elektryczne szybki :lol: )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Ja miałem katastrofę spowodowaną żukiem, który zatkał odpływ pod pompą hamulcową i wody naleciało po same burty, a potem do środka auta :angry: Pożyczyłem odkurzacz piorący i wyssałem wodę (przynajmniej tak myślałem). Gąbka nasiąkła i pozostało tylko rozebranie auta (listwy fotele itd) i wyjęcie wykładziny. Moim zdanie to jedyne sensowne rozwiązanie i pewne bo ta gąbka bardzo dobrze trzyma wodę. Odkurzaczem wyssałem wodę z gąbki wysuszyłem na słoneczku i poskładałem. :notworthy:

Odginanie wykładziny może spowodować jej porwanie :disgust:

Teraz sprawdzam ten przeklęty odpływ.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A u mnie jakiś "mechanik" krzywo założył uszczelkę obudowy filtra pyłkowego i spora część wody zamiast spływać do odpływu lała się do środka :confused4: no ale po poprawce testy jak na razie pomyślne, zobaczymy co dalej...

• 1 rok później...
Opublikowano

ja włąsnie próbuje zdjać cała wykłądzine... tylko powiedzcie mi jak tą konsole wywalić żeby spod niej wykłądzine wyciagnać? ; /