STO_PROCENT Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Będe musiał wymienić(zregenerować) przednie amortyzatory w zawieszeniu gwintowanym -- ponieważ nie odbijaja samoczynnie do góry. ;( Wiem że da się wymienic wkłady , na amorach jest napisane G36 czy te G36 to seria amortyzatora? O jakie wkłady zapytac w sklepie? A może obojetnie jakie aby to były wkłady wymienne ? Musi to być firma fk? szukałem na forum ale jest tylko odpowiedz Murzyna ale dotycząca G28( takie mam na tyle ) Pozdrawiam [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 12:43_________________________________________________Kurcze czyżby nikt się z takim problemem nie spotkał? ;( Wdzięczny byłbym za jakiekolwiek podpowiedzi...
nike21 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 w kwestii regeneracji amorkow zapytaj na PW kolege style --> http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/style-u5301.html
okidoki81 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mam gwint na przud do sprzedania bo zakladalem seryjne
whitebox Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wynika z tego że mamy identyczne zawieszenia :gwizdanie: na przodzie FK G36 a na tyle FK G28 na szczęście moje jeszcze się trzyma ale jakbyś coś znalazł na ten temat to napisz przyda się na później :> mam do tego zestawu papiery niemieckie - zestaw FK AU 55 (jak coś to mogę zeskanować) znalazłem na stronie producenta : link ale tam nie ma wykazu elementów zestawu i zdjęcia też są do kitu (do wszystkich zestawów takie same)
Recommended Posts