Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Choinka na liczniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem w audi a4 b5 1999r z tego co się orientuje wcześniej ktoś usuną immobilizer bo rzekomo padł i po tej operacji auto paliło bez problemu poza migająca kontrolka na liczniku immo i po tej przeróbce nie mogłem się połączyć z sterownikiem silnika podmieniłem sterownik silnika i połączenie działa wiec coś w starym sterowniku było walnięte.

Ale problem mam jeszcze z choinką na liczniku podczas jazdy nieraz zapalają się wszystkie kontrolki i gasną najgorzej jest jak się zaświeca i nie gasną nawet po wyjęciu kluczyka dopiero po odłączeniu akumulatora pomaga tzw reset.

Na zdjęciu pokazane podczas jazdy.

licznik.jpeg

Edytowane przez Technik92
błąd w temacie

Opublikowano

Po primo: Dobrze by było jako nowy użytkownik na forum przywitać się w odpowiednim dziale z ludnością tego forum, wymaga tego kultura, no chyba że do sąsiadów też wchodzisz z butem, po sekundo: masz jak byk na liczniku napis "def" poszukaj po google a napewno się dowiesz co to znaczy(podpowiem tylko tyle że to będzie coś z softem licznika) a po tercio ultimo: immo masz w pudełeczku osobno czy już w liczniku?

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam że się nie przywitałem kiedyś założyłem konto i  myślałem że już przywitałem się kiedyś.

immo jest w osobnym pudełku bo zmieniłem jeszcze licznik dziś i będę obserwował czy dalej wskoczy choinka.

Opublikowano

na tym liczniku z fotki widać że wysypał się wsad, a może ktoś nie umiejętnie skręcał np. o jakieś 50 lub 100 tyś.km?!:P:D    tak czy siak, albo musisz tu poprosić ładnie kolegów może któryś ci poradzi co z tym wsadem, a może nawet będzie miał, a jak nie to raczej podmianka na inny licznik:) ewentualnie jak się nie boisz to vag commander i szukanie wsadu, ale to już loteria co ściągniesz z neta, gorzej być już chyba nie może:D tyle dobrze że immo masz osobno więc nawet jak nie pójdzie z licznikiem to i tak powinieneś odpalić auto, bo w B6 od któregoś roku i wyżej to jest już gorzej bo immo jest w liczniku, padnie licznik = buty na mpk albo pks:)

Opublikowano
  • Autor

Wsad się wysypał ok ale po resecie przez akumulator licznik działa normalnie ale dla testu podmieniłem dziś licznik i zobaczymy co będzie ?