Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Nie działa zegarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! rzecz niby niepotrzebna ale zawsze przydatna - zegarek. I tu mam problem . Wszystkie wskaźniki działają jak powinny oprucz zegarka :confused4: który stoi w miejscu na 1:01 ( nie kreci sie :tongue4: ) . Sprawdzalem kosta jest podlaczona dobrze , wszystko styka , a zegarek jak prubuje go przestawic przed "odciagniecie" tego pokretełka to jedynie zadrży i nic godzina nie da sie nastawic. Wie ktos moze w czym tkwi problem ??

Druga rzecz jaka sie ostatnio pojawiła : spalił mi sie bezpiecznik od kierunków i po jego wymianie jest tak ze po przekreceniu zapłonu zapalają sie wskaźniki te co powinny i odpaleniu silnika normalnie wskazniki ktore maja gasnac to gasna z tym ze wskaznik od Airbaga nie gasnie odrazu tak jak wczesniej lecz po okolo 5-7 minutach. Nie wiem co moze byc problemem bo mam nadzieje ze z poduszką wszystko ok. Prosze o opinie i porady czy da sie cos z tym zrobic czy zostawic to jak jest :D

tak wyglada moj licznik:

51d68c04fa219082m.jpg

Opublikowano

działał Ci wcześniej poprawnie?? może uszkodziła Ci sie spręzynka :mysli: warto by rozkręcić bardziej licznik i sprawdzic co jest grane :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no moze i sprobuje jeszcze rozkrecic zegary dokladniej zeby dotrzec do zegarka ale sie troche boje zeby rozwałki nie zrobic :P

a jakies sugestie odnośnie kontrolki od poduchy ????

Opublikowano

jesli wszystko wczesniej było z poduszka ok i kontrolka gasła to zostaje tylko podpiąc vaga skasować bład i po problemie :wink4: