r7adek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Jak to jest z tą zmianą tego sprzęgła, bo są sprzeczne opinie. Jest grono osób co twierdzi, że wszystko pasuje p&p a część, że jednak nie, bo np. dwumasa z awx nie pasuje i trzeba mieć jednak dwumasę z 1.8t. Sam zauważyłem różnicę w kole dwumasowym, to z bexa ma w środku pierścień, natomiast to z awx nie. Kolejna sprawa to łożysko, które w bexie jest zakończone gumową uszczelką a w awx blachą i tuleja, która z awx jest większa niż w bexie. Czy to będzie działało ? Edytowane 15 Czerwca 2019 przez r7adek
r7adek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2019 Z racji tego, że nie było chętnych do udzielenia odpowiedzi postanowiłem założyć zestaw. Wszystko pasuje. W moim przypadku tylko ze starego łożyska przełożyłem ten plastik.
Misieqq7 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 A co miałeś już padnięte że zmieniałeś sprzęgło czy moc będziesz szła w górę?
r7adek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2019 Stwierdziłem, że skoro mam zdjętą skrzynię to wzmocnię sprzęgło. Kto wie może za jakiś czas 218KM będzie mało.
Misieqq7 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 2 godziny temu, r7adek napisał: Stwierdziłem, że skoro mam zdjętą skrzynię to wzmocnię sprzęgło. Kto wie może za jakiś czas 218KM będzie mało. będzie mało;p ja już bym chciał więcej, ale sprzęgło mam serie i do tego hybryde trzeba by było zakupić.. spore koszty..:)
Rekomendowane odpowiedzi