macmacius Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 mam pytanie kupiłem jakieś 4 dni a4 b5, dzisiaj dopiero zauważyłem że z tyłu odstaje mi zderzak , z jednej strony jest normalnie a z drugiej mi odstaje chodzi mi koło klapy bagażnika , jest to możliwe że był bity z tyłu ?? ale nic nie widać w bagażniku pod klapą
iwadrian Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Zdejmij zderzak a wtedy będziesz wszystko widział. Może poprostu tylko z mocowania wyskoczył.
moro99 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 czesc zapewne masz albo zlamany zaczep albo poprostu wyskoczyl zderzak pchnij go mocno kolanem czy reka i zobacz moze wskoczy. sam zdejmowalem ostatnio zderzak z swojej b5 i mialem sporo problemow z wyciagnieciem zderzaka z tych mocowan (po bokach) bez polamania trudno to zrobic ale sie udalo W ASO komplet tych plastikowych uchwytow kosztuje (chyba) 21 pln wiec nie tak tanio jak za 2 plastikowe wlementy. Tak jak kolega powiedzial - sciagnij zderzak i zobaczysz Zamocowany jest na tych 2 spinkach oraz 4 srobach do ktorych masz dostep od srodka bagarznika (jedne pod mata a 2gie jak odkrecisz uchwyty do mocowania siatki)
Rekomendowane odpowiedzi