AlexAlex Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Hej, mam problem z czuknikami parkowania. Auto jest z USA i problem pojawił się gdy zmieniłem tablicę rejestracyjną. Otóż po przykręceniu ramki czujniki ją widziały. Najpierw skosiłem po bokach ramkę, chwilę było ok, jednak problem wrócił. Teraz tablica jest przyklejona na taśmę i teoretycznie jest już przy samym grillu i na początku było też ok. Ostatnio wyjechałem z garażu i problem się odezwał znowu. Pytanie czy da się jakoś inaczej ustawić czułość czujników, ewentualnie może same czujniki są walnięte i trzeba przeprowadzić diagnostykę. Ktoś może pomoć?
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Czujników nie usatwisz tak kompem Problem w tym ze widzi przeszkode ( ramka)
czarny69 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 To jakie jest wyjście z tej sytuacji?
arris_88 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zmiana grilla na Europę. Czujniki są prawdopodobnie również inne - przerabiam analogiczny temat w A3 8V USA 2 lata temu.
Jumis Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W dniu 2.09.2019 o 09:32, czarny69 napisał: To jakie jest wyjście z tej sytuacji? Poradziłeś jakoś sobie ? Mam identyczny problem!
Rekomendowane odpowiedzi