Gość grzesiekA4 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam dzis bylem u kolesia ktory sie zajmuje takimi rzeczami tzn. Katami ale powiedzial ze u mnie sie tego nie podejmie bo kat jest w komorze silnika i jest tak usytuowany ze bedzie kiepsko go opspawac i ze jest jakos tam zagiety, czy ktos z was wycinal kat w AJL????
Cristoforo Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 jesli sie nie myle to aeb ma taki sam kat. tylko ty pewnie masz dwie sądy lambda i tu moze byc problem wykrecasz puche razem z układem wydechowym i rozpruwasz go na zewnątrz przy okazji sprawdzisz sobie turbine w srodek wspawujesz rure wygieta w kształt puchy katalizatora ale srednica musi byc taka sama jak cały układ ja pojechałem do pierwszego lepszego tłumikarza i wypruł mi katalizator
poziek Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Dokładnie tak jak napisał Cristoforo... było milion razy na forum...twój spec od "tych rzeczy" to jakiś cienias...szukaj lepszego. Żaden problem jest wykonać taka operację. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi