tacim Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Witam Was po kilku latach wróciłem do Audi z wysokiego C pacjent A7 z 2012 roku Korea. Z tego co wyczytałem po wersji mapy to 3G+ macie pomysły od czego zacząć aby banglała. Na chwilę obecną po wczytaniu map oczywiście pokazuje brak obszaru i tyle . Mapy przygotowałem AUDI_HN _6.28.2_2019. Najdziwniejsze , że mam pokrętło bez joysticka przycisku itp . Edytowane 6 Maja 2020 przez tacim
tacim Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Ok dzięki za info. Jak nie ogarnę dam sygnała.
tacim Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Dla potomnych wsio jest do ogarnięcia samemu ale troszkę trzeba poczytać. Kolejno potrzebne np: VCP i VCDS moga byc ryżowe 1) zmiana eepromu na PL bez tego nie dałem rady ruszyć z mapami. (VCP) 2) wsio kolejno aby ruszyła mapa banalny temat (VCDS) 3) na koniec zmiana częstotliwości ( u mnie VCP ale nie każdemu idzie) Kolega shaqal się nie pogniewa bo nie jest to bułka z masłem i kto ma zrobić sam zrobi, kto nie ma pojęcia o dłubaniu i tak poprosi o pomoc. Edytowane 6 Maja 2020 przez tacim
Tom A4 Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 no a później są takie efekty i zaczyna się płacz
shaqal Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 22 godziny temu, tacim napisał: Dla potomnych wsio jest do ogarnięcia samemu ale troszkę trzeba poczytać. Kolejno potrzebne np: VCP i VCDS moga byc ryżowe 1) zmiana eepromu na PL bez tego nie dałem rady ruszyć z mapami. (VCP) 2) wsio kolejno aby ruszyła mapa banalny temat (VCDS) 3) na koniec zmiana częstotliwości ( u mnie VCP ale nie każdemu idzie) Kolega shaqal się nie pogniewa bo nie jest to bułka z masłem i kto ma zrobić sam zrobi, kto nie ma pojęcia o dłubaniu i tak poprosi o pomoc. Napisz jak zmieniłeś częstotliwości vcp :)
tacim Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Normalnie wszedłem w długie kodowanie i zmieniłem dwa pierwsze znaki ciągu z 08 na 01. Przez kilka godzin usiłowałem wpisac 00 jak wszyscy ale nie łapało. Znalazłem innego PDF w necie i tam gośc wpisywał 01. Zrobiłem 01 i poszło. Tylko dodało mi dodatkowo fale chyba średnie bo mam 3 zakresy teraz. Dla jasności to było A7 MMI 3GP+ nie MIB. Najdziwniejsze , że kolega robił Odisem czy jak on się tam zwie i zmieniał na 00 mi nie szło ale poszło 01 tylko, że miał chyba jakieś Q. Edytowane 2 Czerwca 2020 przez tacim
Rekomendowane odpowiedzi