artur28 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 W grudniu miałem zmieniany rozrząd wałki i całą hudraulike. Na początku silnik chodził bardzo ladnie ale od pewnego czasu chodzi jak traktor dosyć glośno na wolnych obrotach. dodatkowo jak silnik jest przy 2000 obr/min ale tylko podczas jazdy słychać jeszcze glośniejszy klekot powyżej jak odpuszcze gazu to ten klekot ustaje. Macie może jakieś propozycje dlaczego tak hałasuje?
tomaszek Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Pozdrowienia dla kolegi.Również jestem uzytkownikiem tej motorowni z róznym skutkiem myślę o kosztach w zamian za osiągi i właściwości jezdne.Moje skromne zdanie skąd wałki?Czy vagowałeś auto
artur28 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 Oczywiście że vagowane ale nic nie pokazał
AndyN Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Oczywiście że vagowane ale nic nie pokazał Co to znaczy "vagowane"? Błędy odczytane? Czy logi zrobione?
artur28 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 Vag nie pokazał żadnego błędu a co do logów to nie wiem które kanały zrobić
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Vag nie pokazał żadnego błędu a co do logów to nie wiem które kanały zrobić poczytaj dział diagnostyka Vag
AndyN Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Vag nie pokazał żadnego błędu a co do logów to nie wiem które kanały zrobić http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html Na audiklub.org jest więcej V6. Więcej userów mających wiedzę by móc pomóc. Znajdziesz też tematy podobne do Twoich.
Rekomendowane odpowiedzi