artur28 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 W grudniu miałem zmieniany rozrząd wałki i całą hudraulike. Na początku silnik chodził bardzo ladnie ale od pewnego czasu chodzi jak traktor dosyć glośno na wolnych obrotach. dodatkowo jak silnik jest przy 2000 obr/min ale tylko podczas jazdy słychać jeszcze glośniejszy klekot powyżej jak odpuszcze gazu to ten klekot ustaje. Macie może jakieś propozycje dlaczego tak hałasuje?
tomaszek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pozdrowienia dla kolegi.Również jestem uzytkownikiem tej motorowni z róznym skutkiem myślę o kosztach w zamian za osiągi i właściwości jezdne.Moje skromne zdanie skąd wałki?Czy vagowałeś auto
artur28 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Oczywiście że vagowane ale nic nie pokazał
AndyN Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Oczywiście że vagowane ale nic nie pokazał Co to znaczy "vagowane"? Błędy odczytane? Czy logi zrobione?
artur28 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Vag nie pokazał żadnego błędu a co do logów to nie wiem które kanały zrobić
Guest Trzeniu Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Vag nie pokazał żadnego błędu a co do logów to nie wiem które kanały zrobić poczytaj dział diagnostyka Vag
AndyN Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Vag nie pokazał żadnego błędu a co do logów to nie wiem które kanały zrobić http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html Na audiklub.org jest więcej V6. Więcej userów mających wiedzę by móc pomóc. Znajdziesz też tematy podobne do Twoich.
Recommended Posts