chudineze Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Czy ktoś się orientuje jak lub gdzie można naprawić uszkodzenia powłoki tych felg co na zdjęciach. Za wszelkie info będę wdzięczny. PS. Może ktoś ma jeden dekielek taki na zbyciu [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 14:12_________________________________________________No i nikt nie zna kogoś lub nie ma jakiegoś sposobu na tą przypadłość .
Dibo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Poszukaj zakładu w Twojej okolicy co się zajmuje malowaniem, polerowaniem i piaskowaniem felg. Napewno znajdą na to sposób
chudineze Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Już szukałem ale tylko mogą mi pomalować na srebro ale bez polerowania
boseron Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ja to kiedys robiłem firma "colorex" ale w krakowie , nie wiem czy mają inne oddziały bliżej Ciebie
chudineze Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 A ile Cię kosztowała taka przyjemność?
Reggi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja bym to zjechał do żywego alu i po kłopocie Jest koleś z forum VW zajmujący sie polerką ..odezwij sie na PW to podrzucę Ci tel.
Rekomendowane odpowiedzi