chudineze Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czy ktoś się orientuje jak lub gdzie można naprawić uszkodzenia powłoki tych felg co na zdjęciach. Za wszelkie info będę wdzięczny. PS. Może ktoś ma jeden dekielek taki na zbyciu [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 14:12_________________________________________________No i nikt nie zna kogoś lub nie ma jakiegoś sposobu na tą przypadłość .
Dibo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Poszukaj zakładu w Twojej okolicy co się zajmuje malowaniem, polerowaniem i piaskowaniem felg. Napewno znajdą na to sposób
chudineze Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Już szukałem ale tylko mogą mi pomalować na srebro ale bez polerowania
boseron Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja to kiedys robiłem firma "colorex" ale w krakowie , nie wiem czy mają inne oddziały bliżej Ciebie
Reggi Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja bym to zjechał do żywego alu i po kłopocie Jest koleś z forum VW zajmujący sie polerką ..odezwij sie na PW to podrzucę Ci tel.
Recommended Posts