jabolsb Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 od pewnego czasu mam duzy problem, podczas odpalenia samochodu samochód normalnie odpala poczym gaśnie, gdy to widze prubuje dodać gazu ale ten tak jak by nie reagował na niego, zdarza sie tak1 raz na 10 odpalen, czasem raz dziennie a czasem 5 razy, co sie stało, ?? co mam robic?miał ktoś tak?
nex Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 immobilizer. Uzyj opcji szukaj, jest o tym sporo. Czyszczenie styków i po kłopocie
nex Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zwróc uwage jak przekręcisz zapłon że mruga CI kontrolka immobilizera(autko) i jak odpalisz to po chwili gasnie[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 21:14_________________________________________________ no ja polecam najpierw błędy z VAGa... Najpierw niech sprawdzi to co napisałem bo szkoda kasy na vagowanie w tym przypadku bo odpowiedź wydaje sie oczywista
jabolsb Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 No dobrze no jest tam taka kontrolka, ale co mam zaobserwować?
nex Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 No dobrze no jest tam taka kontrolka, ale co mam zaobserwować? że po przekręceniu zapłonu ona będzie mrugac i wtedy po probie odpalenia auto zgasnie. Jesli nie bedzie mrugac odpalisz bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi