wojtek.wojtek Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 mam nie mały problem, mianowicie chodzi o pompę paliwa do mojej 2.0 fsi .. nie mogę nigdzie namierzyć takiej pompy "8E0919051M" czy te pompy są w ogóle jeszcze w produkcji albo chociaż jakiś zamiennik bo używka mało mnie interesuje szczerze mówiąc, albo może jest jeszcze jakieś inne rozwiązanie. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi 1
TataPsychopata Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 W dniu 11.09.2019 o 20:20, wojtek.wojtek napisał(a): mam nie mały problem, mianowicie chodzi o pompę paliwa do mojej 2.0 fsi .. nie mogę nigdzie namierzyć takiej pompy "8E0919051M" czy te pompy są w ogóle jeszcze w produkcji albo chociaż jakiś zamiennik bo używka mało mnie interesuje szczerze mówiąc, albo może jest jeszcze jakieś inne rozwiązanie. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi Ja również mam ten problem. Czy istnieją zamienniki? Może jakieś inne pompy pasują? Nr . Wkładów A2C53002058 FP135 993762126 Niestety w żadnym sklepie nie ma dostępnych. Ostatnia aukcja na allegro przed roku. Osoba która sprzedawała przez telefon powiedziała że produkcje przenieśli do Rumuni i nie będzie miał ich w ofercie. Możliwe, że rozwiązaniem problemu była by pompa z B7. 8E0919051CM Bardzo bym prosił kogoś kto się na tym zna o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi