Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] VAG KKL Usb a Opel Corsa D 2006 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam pytanie.Chce wykasowac swiecaca sie poduszke powietrzna i zastanawiam sie czy da sie to jakos zrobic przewodem VAG

Wtyczka pasuje idealnie do gniazda samochodu a na samej wtyczce mam dwie diody -czerwona i zielona.Po wpieciu jej do gniazda w aucie zapala sie zielona dioda iii na tym koniec.

Da sie za pomoca tego kabla cos zrobic w tym aucie za pomoca odpowiedniego oprogramowania czy nie da rady ???

Opublikowano

nie ma szans potrzebujesz sie wpiąc techem-2 z candi

Opublikowano

nie ma szans potrzebujesz sie wpiąc techem-2 z candi

czyli to ze wtyczka pasuje i zaswiecia sie zielona dioda to tylko taki pic?Niby w moim audi mam cana ale wszystko na tym kablu ladnie chodzi..no prawie wszystko

Opublikowano

wtyczka OBD jest w większosci markach

Opublikowano

jestes zorientowany ile by mnie kosztowal taki przewod do opla? sam program to juz pewnie tak jak u nas vag -nie problem go zdobyc ?

Opublikowano

z tego co wiem to opel na szynie can jest ciężki do diagnozy uniwersalnymi testerami więc jednorazowo to będzie taniej wjechac do ASO na kasowanie błędu :wink4:

Opublikowano

kurcze to fatalnie :thumbdown:

podobno w tych nowszych oplach to wystarczy wypiac aku i juz z bledem trzeba do ASO :wallbash:

Nie wiem w sumie po co mi na plytce sterowniki do interfejsu opla-dostalem je razem z przewodoem vag

Opublikowano

po odłaczeniu klemy nie wskakują błędy i nie trzeba nic kasować :cool1:

Opublikowano

jestes zorientowany ile by mnie kosztowal taki przewod do opla? sam program to juz pewnie tak jak u nas vag -nie problem go zdobyc ?

Ja wiem.

Jakieś 10 tys. zł.

Opublikowano

Ja wiem.

Jakieś 10 tys. zł.

w pelni funkcjonalny do obslugi can 3 tys

swoja droga ciekawe czym sie roznia takie fejsy od zwyklych za 100 zl od tych ktore obsluguja kan i kosztuja po kilka tysiecy