Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pompa paliwa przy filtrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Zacznę temat od początku.Nie moglem odpalić silnika i po ściągnięciu przewodu paliwowego stwierdziłem że kropla na sekundę to za mało żeby pompa cr podała paliwo na wtryski. Sprawdzam pompę ze zbiornika na krótko i daje jak wściekła, wyciągam pompę z przed filtra, na stół na krótko, też daje i to ostro. No to sprawdzam zasilanie. Do pompy w zbiorniku dochodzi napięcie w momencie kręcenia rozrusznik iem, a do pompy pod podłoga wcale. Zapodalem przewodem napięcie z pompy zbirnikowej do tej drugiej i auto zapalilo. Sprawdzałem i jeździ normalnie, lecz to za duże obciążenie dwie pompy pod jedno zasilanie i mogę wstawić przekaznik lecz to coś nie tak bo teraz słychać w środku jak ta pompa pracuje bo ma stałe zasilanie 12v. Moje pytanie jest tego typu :kiedy powinna pracować ta pompa i na jakim napięciu? Sterownika jeszcze nie zlokalizowane bo większość pisze ze jest pod tylna kanapa przy pompie w zbiorniku, otóż u mnie przewody idą wiązka do lewego progu i dalej lewym progiem. Pomoże ktoś to miał podobny problem? 

Opublikowano

O jaki samochód chodzi bo w profilu masz a4b8 z 1986r.Nie wpisałeś roku urodzin?bo a4b8 było tak z 20 lat póżniej.Pozdr.

Opublikowano
  • Autor

Już poprawiłem 2008