NanYeo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Witam, przy próbie podłączenia alarmu przestał działać centralny. przewody sprawdziłem przejście jest, bezpieczniki też ok a centralny nie działa, gdy przekręcam kluczyk zamykają się tylko drzwi kierowcy. Czy uszkodzeniu mógł ulec tylko silniczek czy coś jeszcze bo nie wiem czy kupować drugi czy jechać z samochodem do elektryka, a może to jakaś pierdoła? jeśli ktoś miał podobny problem to proszę o pomoc. Niestety bagażnika nie da sie zamknąć kluczykiem i samochód będzie musiał stać całą noc pod blokiem z otwartym
mcm Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 pompka buczy czy nic nie słychać jeśli buczy znaczy rozsypał się wirnik (częsta bolączka pompek)
.Pablo. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja bardziej stawiał bym na zły montaż jeśli przed montażem było git a po nie działa to ewidentnie wina złego montażu i raczej czeka cię wizyta u elektryka żeby wszystko doprowadził do porządku
NanYeo Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 nic nie słychać. Pewnie bede musiał zajrzeć jutro do jakiegos elektryka. I tak sobie zaoszczędziłem chcąc założyc alarm samemu...
Recommended Posts