Pietia83 Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Witam mam pytanie Rozsypal sie napinacz lancucha (poszed plastik) Czeka mnie wymiana slizgow i lancucha w obu glowicach mam pytanie bo juz durnieje : zgodnie z tym rysunkiem glowica 1 jest od strony pasazara bank 2 jest od strony kierowcy i tutaj rodzi sie pytanie Elsa w instrukcji serwisowej nie rozroznia ustawienia glowic rosstech rozróznia wiec ktore ustawienia sa poprawne ? ps. nie bardzo moze popatrzec na "stare ustawienia" poniewaz nie mam jak ustawic rozrzadu ;-)
Grzenio95 Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Ja ustawiałem tak jak masz na tych screenach. Od pasażera 16 oczek a od kierowcy po środku są oczka.
Pietia83 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Opublikowano 16 Listopada 2019 Temat ogarnięty Łancuchy i ślizgi wyminione :] po 500 tyś. km ślizgi wyglądały jak ser szwajcarski (bardzo głębokie wżery) a łańcuchy były wyciągnięte na prawej głowicy o 5mm na lewej o 7mm
Grzenio95 Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Napinacze też zmieniałeś? Czy tylko łańcuchy i ślizgi?
Rekomendowane odpowiedzi